1. Hlavní stránka
  2. Skleněné desky
  3. Skleněná krájecí deska Listy rostliny
Načítání průvodce
Skleněná krájecí deska Listy rostliny

Skleněná krájecí deska Listy rostliny

přidat k oblíbeným Odstranit z oblíbených
Skleněná krájecí deska dvojitá Listy rostliny je nejen funkční kuchyňský nástroj, ale také unikátní sada, která podtrhne charakter vaší kuchyně.
Velikost
2x30x52
2x30x52 2x40x52 cm
Cena
0.00
Množství:
- +
Očekávané datum přepravy: 10.05.2024
Do nákupního košíku
záruka kvality
Mnoho metod plateb

Skleněná krájecí deska dvojitá Listy rostliny je nejen funkční kuchyňský nástroj, ale také unikátní sada, která podtrhne charakter vaší kuchyně. Tato dokonalá sada dvou tištěných desek zajišťuje všestranné použití a estetický akcent v kulinářských prostorách. Skleněná krájecí deska Listy rostliny je vyrobeno z vysoce kvalitního tvrzeného skla. Zajišťuje pevnost a trvanlivost a zajišťuje bezpečnou a hygienickou přípravu pokrmů. Jejich jedinečné potisky dodávají osobitý nádech a vytvářejí příjemnou atmosféru během vašich kulinářských dobrodružství. Jeho jedinečný potisk dodává moderní charakter a vytváří příjemnou atmosféru při kulinářských dobrodružstvích.

 

Specifikace produktu


Materiál: 4 mm kalené sklo typu Float

Tisk: Latexový - ekologický

 

 

Vlastnosti produktu

 

♦ Odolnost - Kalené sklo je výrazně tvrdší a odolnější vůči prasklinám a škrábancům než běžné sklo. Proces kalení zvyšuje jeho odolnost proti nárazům a změnám teploty.

♦ Estetika - Dostupné v různých vzorech a barvách, kuchyňské prkénka mohou přidat charakter a styl každé kuchyni. Vzory mohou být jak moderní, tak klasické, vhodné pro různé vkusy a potřeby.

♦ Hygiena a bezpečnost - Kalené sklo je neporézní, což znamená, že neabsorbuje pachy ani bakterie, což z něj dělá mimořádně hygienickou volbu pro kuchyně. Je také snadno čistitelné.

♦ Odolnost vůči teplu - Tyto prkénka jsou odolné vysokým teplotám, což znamená, že mohou být použity jako podtácky pod horké nádobí bez rizika poškození.

♦ Voděodolnost - Sklo je voděodolné, což chrání potisk před náhodným politím.

♦ Odolnost barvy a vzoru - Vzory jsou odolné proti vyblednutí a opotřebení, což zajišťuje dlouhodobou estetiku produktu.

♦ Všestrannost - Kromě krájení mohou tyto prkénka sloužit jako elegantní tácy pro podávání občerstvení, sýrů nebo ovoce, přidávají styl při oslavách a setkáních.

♦ Protiskluzové nožičky - Prkénka jsou vybavena protiskluzovými gumovými podložkami, což zajišťuje stabilitu při krájení a chrání pracovní desku před poškrábáním. Bezpečnost a pohodlí uživatele jsou na prvním místě!

 

 

Další informace

1. Odstíny hotového produktu se mohou mírně lišit od vizualizací kvůli kalibraci monitoru, na kterém se předměty prohlížejí, tiskového stroje a typu použitého inkoustu - jemný rozdíl v odstínech není důvodem k reklamaci.

 

2. Díky vlastní výrobě jsme také schopni na vaše přání provést grafické úpravy. Pamatujte prosím, že grafické úpravy mohou prodloužit dobu realizace objednávky.

 

3. Nezapomeňte, že kupujete kuchyňskou desku s potiskem. Motivy jako například třpyt, zlato, stříbro, beton, mramor, rezavý plech, dřevo atd. jsou tištěné a mohou se vzhledem lišit od svých skutečných protějšků.

 

4. U plynového sporáku doporučujeme minimální odstup 20 cm od hořáků, protože potisk se může poškodit.

 

5. Světelné odlesky zobrazené na fotografiách nejsou součástí motivu, jsou to efekt odrazu světla od skla.

 

6. Kuchyňská deska by neměla být přilepena na zeď. Pro tuto funkci se skvěle hodí naše kuchyńské panely.

 

7. Standardní výrobky jsou vyrobeny z kaleného skla - nelze je zkrátit. Pokud potřebujete změnit rozměry, informujte nás prosím.